PRIDRUŽI SE NAM

Naj leta ne bodo ovira. Življenje s športom je lepše!

Vadbe, ki jih izvajamo so namenjene za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste, ki so že fit kot tudi tiste, ki to želijo postati.

Z ustrezno načrtovano vadbo lahko preprečimo prekomerno težo, zmanjšamo odstotek podkožnega maščevja, povečamo mišični tonus, krepimo mišično-kostni sistem, ohranjamo oziroma razvijamo dihalne in srčno-žilne sposobnosti, znižamo krvni tlak, pozitivno vplivamo na počutje, samopodobo,…

Skupinsko vadbo izvajamo v dveh dvoranah. V sezoni vam tako nudimo več kot 25 ur vodenih vadb tedensko.
  • DVORANA 1 – dvorana za skupinske vadbe v velikosti 140m2, ki je popolnoma ločena od fitnes prostorov in dvorane Thor. Ponudba vadb je zelo raznolika, tako da lahko vsak posameznik najde vadbo, ki mu ustreza.
  • DVORANA 2 – dvorana Thor s svojo velikostjo (200 m2) in opremo sledi športnim trendom v svetu. Ponudba vadb je zelo raznolika, tako lahko vsak posameznik najde vadbo, ki mu ustreza.

DVORANA 1

JUST DANCE/ZUMBA

Nova vadba je sestavljena iz preprostih plesnih korakov, predvsem aerobičnih. Nepozabno doživetje in sprostitev ob dobri glasbi, tudi za plesne navdušenke.

BOOTY BARRE

Vadba, ki zajema tehnike večih področij: pilatesa, yoge, plesa, baleta in fitnesa. S kombinacijo elementov večih področij poskuša vadečemu ponuditi več.

WTS

WTS® je sestavljen iz več različnih vadbenih programov s prostimi utežmi, ki se razlikujejo glede na uporabljen princip treninga in rezultate, ki jih s posameznim treningom želimo doseči

AEQ metoda

Delavnice AEQ metode® so namenjene sproščanju trdih, okornih, zakrčenih mišic, ki so posledicadolgotrajnega fizičnega (šport, delo) ali psihičnega stresa.

POWER JOGA

Fizično zahtevnejša praksa joge, dinamične različice, kjer položaji fluidno prehajajo med sabo in so usklajeni z dihom. Vadba gradi tako na fleksibilnosti kot na vzdržljivosti in moči, hkrati pa daje poudarek tudi zavedanju telesa in diha.

B.T.S. – back to shape

B.T.S. je nizko do visoko intenzivna vadba (brez poskokov), namenjena ženskam, ki bi se rade vrnile nazaj v formo.

PILATES

Krasna Mind&Body vadba, ki bo poskrbela za vitalnost tvoje hrbtenice, okrepila trebušne mišice ter na kontroliran način in skozi izbrane vaje poskrbela za zdravo telo.

FUSION PILATES

Vadba zajema osnovne in napredne pilates vaje z različnimi pripomočki, s katerimi pridobite mišični tonus in moč, razvijate stabilnost, mobilnost in krepite globoke trebušne mišice.

TERAPEVTSKA VADBA

Namenjena je tistim, ki imajo težave s poškodbami in kroničnimi okvarami z namenom povečanja funkcionalnosti, kvalitete življenja in samostojnosti pri vsakodnevnih opravilih.

ANTIGRAVITY® FITNESS

Metoda, ki obrne proces staranja v nasprotno smer. Način sprostitve mišične napetosti, ohranjanja gibljive hrbtenice, izboljšanja mišične gibljivosti in telesne drže.

VADBA ZA OTROKE

Pri otrocih je razvoj motoričnih sposobnosti v zgodnjih letih ključnega pomena za kasnejše uspešno življenje.

DVORANA 2

BOOT CAMP

Vrsta skupinskih treningov z namenom izboljšanja kardiovaskularnih sposobnosti, povečanja moči, izboljšanja splošne telesne pripravljenosti in pospeševanja izgorevanja maščob.

CROSS FITNESS

Sistem treningov na načelu konstantnih sprememb, visoke intenzivnosti ter funkcionalnosti gibanja. Za maksimalen efekt je uporabljen širok spekter disciplin, da ne pride do stagnacije.

CROSS FITNESS ZA ZAČETNIKE

Ste popolni začetnik? Ne skrbite. Za vas smo pripravili vadbo, ki je namenjena spoznavanju osnovnega gibanja in pripomočkov, ki jih uporabljamo pri vadbi.

FUNKCIONALNI TRENING ZA ŽENSKE

Dinamična vadba, ki vsakič znova predstavlja nov gibalni izziv. Treniranje celotnega telesa, delo po postajah, atletske vaje, stabilizacijske, ravnotežne, koordinacijske vaje.

Na vodenih vadbah imamo precej individualen pristop in ker vam želimo nuditi kvalitetne treninge je želena predhodna prijava na info@fitfloor.si.

Priporočamo vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem, inštruktorjem fitnesa in skupinske vadbe, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas. Dobra volja in vztrajnost sta obvezni opremi na vadbi.