TRENINGI Z OSEBNIM TRENERJEM

Osebnemu trenerju je vaš uspeh enako pomemben kot vam!

Osebni trening pomeni trening z osebnim trenerjem; pomeni samo vam in vašim željam oz. ciljem prilagojen vadbeni program, ki ga za vas pripravi strokovnjak – osebni trener, ki vam individualno svetuje in vas vodi. Z zbiranjem podatkov o vašem načinu življenja in z upoštevanjem vaših želja za dosego ciljev in vaših potreb izdela načrt natanko po vaši meri. Po izdelavi programa vam osebni trener razloži izvedbo, principe, vodila in koncept vašega programa.

Za osebno trenerstvo ne potrebujete predhodnih izkušenj ali znanja. Med treningi vas osebni trener nadzoruje, nenehno izboljšuje vašo tehniko in vas vodi do napredovanja v naslednjo težavnostno stopnjo. Osebnemu trenerju je vaš uspeh enako pomemben kot vam! Prav zato je enako motiviran kot vi, da dosežete zadane cilje. Zato lahko skupaj tvorite enoto – delujeta kot tim, ki zagotavlja dosego zadanih ciljev ali celo dosego sanjskih ciljev!

Če so vaši cilji izguba teže, povečanje mišične mase ali preprosto izboljšanje zdravja, je najem osebnega trenerja najhitrejši in najbolj varen način, da postanete vitalnejši, močnejši, bolj zdravi in energični.

INDIVIDUALNO OSEBNO TRENERSTVO

Osebni trener lahko z vašo pomočjo določi varne in realne cilje, vam pomaga, da ostanete trdni in vztrajni, izdela program, v katerem boste uživali, vas motivira, nadzira in poučuje.

FIT MANAGER/KA

Paket vadbe in prehranskega svetovanja, prilagojen potrebam sodobnega podjetnika/podjetnice. Zagotavljamo Vam, da boste na delo prišli polni energije in pripravljeni na zahtevne izzive vsakdana.

TRENINGI V MANJŠIH SKUPINAH

Unikatna vadba v manjši skupini, prilagojena vsakemu posamezniku. Vadba poteka pod nadzorom certificiranega osebnega trenerja, ki vas vodi, motivira, popravlja in skrbi za vaš napredek.

Z osebnim treningom pridobite:

  • več oskrbe in svetovanja,
  • programe treninga, izdelane samo za vas,
  • hitrejše in boljše rezultate,
  • večjo motivacijo,
  • raznoliko ponudbo vadbe,
  • prehransko svetovanje,
  • vidne in občutne rezultate!