DOBRODOŠLI PRI NAS

Naša zgodba se je začela leta 2007.

Naša zgodba se je začela leta 2007, ko smo prvič stopili na samostojno pot. Naši začetki so bili v srednje veliki aerobični dvorani na robu Novega mesta. Ponujali smo različne vodene vadbe in se imenovali Studio aerobike Nina. Leta 2008 smo ponudbo povečali in dodali fitnes, sprva le v enem nadstropju, kasneje še v drugem. Zaradi razširitve programa smo se tisto leto preimenovali v Športni studio Nina. Leta 2013 smo si zadali nov izziv in odprli Dvorano Thor, ki je bila inovativna in prva tovrstna dvorana na Dolenjskem. S svojo velikostjo in opremo je sledila športnim trendom v svetu.

Zaradi želje po inovativnosti, novih izzivih, deljenju svoje strokovnosti širši množici novomeščanov in širjenju pozitivne energije pa smo se leta 2019 odločili za nov velik korak.
Fitfloor dvorana 1
Fitfloor dvorana Thor
Fitfloor garderoba

Nov moderen fitnes center na 1000 m² površine.

Maja 2019 smo odprli novi fitnes center z imenom FIT FLOOR, ki navduši še tako zahtevnega obiskovalca. Odlična lokacija, nov moderen prostor in prijeten tim zagotavljajo, da boste na svoj račun prišli prav vsi športni navdušenci. Prostor, ki obsega 1000 m², ponuja številne fitnes naprave, dvorano Thor – za tiste ekstra drzne ;), veliko dvorano za skupinsko vadbo ter kotiček za počitek, kjer lahko med drugim spiješ tudi odlično kavico. V velikih garderobah te čakajo velike omarice, tuši in talno gretje. Izgovorov ni več, da pa se preveč ne razpišemo, pridi in se prepričaj sam/a. Mi pa ti obljubljamo nepozabno doživetje. In ne preostane ti drugega kot to, da se nam pridružiš.

  • Odlična lokacija v centru mesta

  • Novi veliki prostori

  • Številne fitnes naprave in vadbeni pripomočki

  • Velika izbira skupinskih vadb

  • Strokoven, energičen tim

  • Kotiček za počitek, dobra kava, glasba

  • Velike garderobe

  • Velik parkirni prostor

Izgovorov ni več!

Piši novo zgodbo o uspehu skupaj z nami!

Sodelujemo s podjetji, ki svojim zaposlenim omogočajo ugodno rekreacijo: