INDIVIDUALNI TRENINGI Z OSEBNIM TRENERJEM

Čas za spremembo je danes!

10 razlogov zakaj najeti osebnega trenerja

Osebni trenerji ne delujejo le kot trenerji, temveč delujejo tudi kot učitelji, zaupniki in poglavitni vir motivacije in spodbude.

Se težko najdete v svojem programu treninga in se izmikate vadbi? Vadba z osebnim trenerjem pomaga odpraviti opravičila in izgovore, da vam ne bi bilo treba vaditi.

Osebni trener razloži in pokaže varen način izvedbe vaj in delovanje naprav.
Program treninga, ki deluje za eno osebo, ne bo nujno deloval za nekoga drugega. Osebni trener povsem prilagodi program osebnim potrebam in zmogljivostim vsakega varovanca posebej.
Današnji stresen način življenja ne dopušča zapravljanja časa na dolgotrajnih, dolgočasnih, neučinkovitih vadbah. Osebni trenerji pomagajo kar najbolj povečati izkoristek časa in z vami dosegati čim hitrejše in čim boljše rezultate.
Potrebujete nekoga za nadzor, medtem ko se mučite s počepi? To je naloga osebnega trenerja: opazovati, nadzirati, pomagati in popravljati oz. svetovati.
Želite premagati prijatelja pri tenisu ali izboljšati kondicijo za tek s prijateljico? Osebni trener prilagodi program vašim potrebam glede na šport po vaši izbiri.
Izkušen osebni trener lahko olajša pot okrevanja z nasveti in predlogi vadbe s poudarkom na preprečevanju poškodb v prihodnosti.
Raziskave kažejo, da ljudem z zdravstvenimi težavami (astma, sladkorni bolniki, osteoporoza, bolezni srca, …) redna in prilagojena vadba prinaša veliko koristi. Izkušen osebni trener ima na tem področju številne izkušnje in programe prilagaja posamezniku, njegovemu zdravju in telesni zmogljivosti
Dejstvo je, da ste ob dobrem počutju tudi videti mnogo bolje in obratno. Ne le, da lahko osebni trener pomaga do boljšega zdravja in z vami dosega cilje glede vadbe, osebni trener se pozitivno odziva na vaš nastop, vas napolni z življenjsko energijo, vam dvigne samozavest in vas vzpodbuja k novim izzivom.

Zakaj se za osebni trening odloča vse več ljudi?

Pri osebnem treningu ste deležni mnogo več pozornosti, oskrbe in svetovanja, kot vam ga lahko nudi osebje v fitnes centru. Le s pomočjo nenehnih korektur med samo vadbo je moč doseči optimalne rezultate. Ljudje najamejo osebnega trenerja, ker niso zadovoljni s svojim telesom, ker jim diete ne prinesejo želenih rezultatov, ker želijo postati vitalnejši, ker želijo izboljšati svoje telesne zmogljivosti ali iz raznih zdravstvenih razlogov.

Se želite ponovno počutiti fit in biti zdravi, živeti brez bolečin v hrbtenici, normalizirati krvni tlak in holesterol, se znebiti odvečne maščobe na telesu, doseči več kondicije in izboljšati gibljivost?

Kaj pa pomanjkanje časa, službena preobremenjenost in stres?

Osebni treningi so primerni tudi za ljudi z nestalnim delovnim časom oz. za tiste, ki jim prostega časa kronično primanjkuje, saj lahko treninge prilagajajo svojim potrebam in jih integrirajo v svoj čas, kadar jim le-ta to dopušča.

Izgovorov ni več!

Piši novo zgodbo o uspehu skupaj z nami!

Osebni trener lahko z vašo pomočjo:

  • določi vašo trenutno vitalnost,
  • določi varne in realne cilje,
  • pomaga, da ostanete trdni in vztrajni,
  • izdela program, v katerem se ne boste mučili, temveč uživali,
  • vas motivira, da pri vsakem treningu dosežete maksimalne cilje in vložite maksimalen trud,
  • vam pokaže, kako se pravilno ogreti in raztezati,
  • z nadzorom vadbe preprečuje možnosti poškodb,
  • vas poučuje in vodi glede izvedbe vaj,
  • izdela nadgradnjo programa treninga,…