ZVOČNA KOPEL – doživite harmonijo zvoka z gongi, himalajskimi posodami, dežno palico in oceanskim ter šamanskim bobnom objeti v Antigravity® Hammock-u

Zvočna kopel z Ireno Zupančič

Si želiš podariti resnično nekaj lepega? Nekaj, kar sigurno še nisi doživel-a. Veš tisto, dva v enem. Verjamemo, da si že bil-a objet-a v mehkobi Antigravity® Hammock-a in na zvočnem sproščanju, kjer si se globoko sprostil-a. Gotovo pa nisi še doživel-a DVOJNE SPROSTITVE – ko te aktivno polje zvoka, ki se ustvari ob igranju na starodavna glasbila in viseča mreža, ki objame tvoje popolno telo, popeljeta v edinstveno ter sprostitveno izkušnjo.

Vibracije in zvok GONGA, himalajskih posod med zvočno sprostitvijo omogočijo doživljanje lastnih notranjih izkustev – POČITEK, GLOBOKO SPROSTITEV, NOTRANJI NAVDIH, RAZBIJANJE DOLOČENIH VZORCEV, ISKANJE ODGOVOROV,…

Zvočna kopel je zastavljena tako, da vsak prejme točno to, KAR V DANEM TRENUTKU NAJBOLJ POTREBUJE. Za nekatere je to globoka sprostitev in razbremenitev od vsakdanjega stresa, za druge pa harmonizacija in aktivacija notranjih procesov na celični ravni.

Kakorkoli, gre za izkušnjo, ki nas znova postavi v središče, poveže z našim notranjim bistvom in prispeva k dvigu naše zavesti.

Kljub temu, da se instrumenti telesa ne dotikajo, se občutijo zvočne vibracije, ki skozi posameznikovo osebno vibracijo prehajajo od subtilnejših nivojev čustvenega, miselnega in duhovnega, pa vse do fizičnega telesa. Ko zvočni valovi vstopijo v telo, se namreč v celicah sprožijo tresljaji z isto frekvenco, kar pomaga obnoviti in okrepiti zdravje, vitalnost in življenjsko moč organizma. Zelo hitro in močno transformira psihofizične blokade in viša odpornost telesa z izboljšanjem delovanja imunskega sistema. Ravno tako izboljša cirkulacijo krvi in limfe, razgrajuje toksine, briše celični spomin starih travm in poškodb ter lajša bolečine.

Nekateri UČINKI in KORISTI, ki jih zvočna sprostitev lahko prinesejo:

  • sprostitev in umirjanje misli,
  • ustvarjanje harmonije in doseganje ravnovesja v telesu,
  • sproščanje blokad, stresa in napetosti,
  • boljša koncentracija in fokus,
  • pomoč pri potovanju v svojo notranjosti in iskanju odgovorov,
  • notranje očiščenje (jeza, žalost, strah, nejasnosti …),
  • zaznavanje sebe in drugih,
  • umiritev duše in telesa,
  • globoko doživetje na vseh nivojih,
  • zavedanje, pozornost in prisotnost …

Z vami bosta zvočna terapevtka, gongistka Irena Zupančič in Antigravity® Inštruktorica – STAR 1 Nina Petaros Lejo.

S seboj prinesite odejo.

Rezerviraj si svoje mesto na info@fitfloor.si, saj je število mest omejenih.

CENA: za člane Fit Floor-a 18 €, za ostale obiskovalce 20 €.

P.s.: Res bo lep in nepozabno. V Fit Floor-u, te čakajo darilni boni, v kolikor bi hotel-a polepšati SOBOTNI večer še komu drugemu.

Več o Antigravity Fitness vadbi in Cocooning-u si lahko preberete na http://www.antigravityfitness.si/ .