Najprej naj se še enkrat iz srca zahvalimo vsem, ki ste do sedaj pridno in vztrajno gibali z nami preko Zoom-a. Hvala vam.
Vsi, ki pa še niste del superske Fit Floor Zoom ekipe, se nam lahko pridružite v mesecu februarju.

Saj poznate tisti rek, da ima strah velike oči. Ko smo začeli z vadbami v živo nas je skrbelo, da ne boste začutili naše močne želje po ohranjanju kontakta z vami. Zavedamo se, da ne moremo popolnoma nadomestiti energije v dvorani. Veliko težav smo imeli na začetku z zvokom, sliko, … Ampak moramo priznati, da nam z vašo pomočjo dobro uspeva.

S prvim februarjem bomo zakorakali že v 13. teden naših vadb v živo preko Zoom-a in lahko rečemo, da smo dokazali, da smo močnješi od strahu!

Z vašo pomočjo! HVALA!

URNIK ZA MESEC FEBRUAR

Urnik za mesec FEBRUAR je pripravljen.

Na želene vadbe se je POTREBNO PRIJAVITI, zato vas prosimo, da nam svojo prijavo sporočite na e-mail info@fitfloor.si. Sporočite nam kateri dan in katero vadbo bi obiskovali, da vam pošljemo povezavo. Prijava velja za cel mesec.

Urnik najdete tudi na naši spletni strani: https://www.fitfloor.si/urniki-in-ceniki/.

Vsaka vaša ideja ali vaš nasvet je dobrodšel. Sporočite nam katero vadbo pogrešate, kateri športni rekvizit vam manjka, da bi vadbo lahko še bolje izvajali. Nekateri imate že prave vadbene prostore doma in nam sporočate, da je vadba od doma prav fanj. Prihranite pri času, bencinu, … Tako, da le pogumno in vztrajno naprej.

Želimo ti lep prihajajoč mesec!
Ekipa Fit Floor.